درحال بارگذاری...

همه چیز در مورد آفت درخت انار

دسته بندی: بلاگ پروازیاران سیرنگ

همه چیز در مورد آفت درخت انار


همه چیز در مورد آفت درخت انار

آفت درخت انار با بسیاری از درختان مشترک است. بهتر است ابتدا نوع آفت این میوه را بشناسید تا در صورت بروز، راه های مقابله مناسبی را برای درخت انار به کار ببرید. این روش ها به گونه ای انتخاب می شوند که کمترین ضرر ممکن را به محصول درخت برسانند.


شرایط پرورش انار و آفت درخت انار

 متاسفانه گاهی با برقرار بودن شرایط مطلوب برای رشد، بازدهی محصول همچنان کم می باشد. این موضوع به آفات محصول بر می گردد. دفع آفت درخت انار می تواند محصول زیادی از انار را در اختیار شما قرار دهد. رسیدگی و کنترل باغات از جمله کارهایی است که برای جلوگیری از آفات انجام می شود. درخت انار در مناطق گرمسیری بهتر رشد می کند. این درخت در نواحی مرطوب و ساحلی نیز کشت می شود. شکل ظاهری درخت انار در مناطق مرطوب و ساحلی به شکل همیشه سبز خواهد بود. در مناطق خشک و نیمه خشک برای درخت انار زمستان وجود دارد. به همین علت در فصل زمستان درخت انار بی برگ دیده می شود. در مناطق چون اراک، اطراف استان تهران و شمال کشور این محصول به فراوانی کشت می شود. چون شرایط آب و هوایی برای کاشت درخت انار وجود دارد. مسلماً در منطقه ای که ویژگی های مناسب برای پرورش درخت انار وجود دارد، مراحل پرورش و کشت به راحتی انجام می گیرد و دردسر کمتری دارد.

کرم سفید ریشه انار

 

برای کنترل رشد و تکثیر کرم ریشه انار می توان از حشره های طبیعی مفید استفاده کرد. این حشره ها قادرند کرم ها را در دوران های مختلف زندگی مورد هجوم قرار دهند. بعضی از کنه ها، پرنده ها، زنبورها، مورچه ها و تعدادی از میکروارگانیسم های خاک قادرند کرم سفید ریشه را ریشه کن کنند.حشرات در صبح دم با تکان دادن درختچه و درخت قابل جمع آوری هستند. البته برای این جمع آوری از روش های مختلفی چون جمع کردن حشرات با نور چراغ استفاده می شود و لاروهای آفت در زمان شخم قابل جمع آوری می باشند. بهتر است این زمان فصل پاییز یا تابستان باشد.

 

پوسیدگی درخت انار

از جمله آفت های درخت انار که سبب پوسیدگی و فاسد شدن آن می شود، باکتری ها، مخمرها، نماتدها (کرم لوله ای ریشه گرهی)و قارچ هاست. اگر این قارچ ها از طریق کود حیوانی وارد گیاه شوند و به میوه درخت نفوذ کنند، در مدت کوتاهی باعث فاسد شدن آن می گردند و ضرر بسیاری را برای کشاورز پدید می آورند.

شته

شته رایج ترین آفت درخت انار می باشد که با بسیاری از درختان مشترک است. برای از بین بردن این نوع آفت، از روش های متفاوتی استفاده می گردد.از نظر پراکندگی شته، بین سرشاخه ها و پاجوش های درخت تفاوت زیادی وجود دارد. برای از بین بردن شته از روش مکانیکی استفاده می شود. پاجوش های درخت را تا موقع تکثیر و زاد ولد  شته ها نگه دارید و بعد از این زمان اقدام به حذف پاجوش ها کنید. این تاریخ در نواحی کویری چون استان یزد معادل با اواخر آذر می باشد.

مگس سفید انار

 این نوع آفت درخت انار ضرر اقتصادی چندانی در باغ ندارد و با حشره های طبیعی در باغ قابل کنترل و تکثیر است. از این رو برنامه زیادی برای مقابله با آن در نظر گرفته نمی شود.

ترکیدگی میوه انار

کرم گلوگاه انار در برآورد خسارت به باغات انار اولین رتبه را دارد. ترک خوردن انار در مقام دوم خسارت می باشد. این ترک خوردن در پی عوامل مختلفی چون انبساط و انقباض مکرر به دلیل اختلاف دما بین شب و روز، سرمای زودرس پاییزه(به ویژه با باران)، واریته حساس، کم آبی، نامنظم بودن آبیاری و … ایجاد  می گردد. ترک خوردگی در انارهای کوچک بیشتر دیده می شود. چون این موضوع با سنگینی انار رابطه عکس دارد.انار هر چه با خاک های شورتری رشد یافته باشد، به همان نسبت ترک خورده تر است.

 

برای سم پاشی درختان انار و خلاصی از شر آفاتی چون،مگس سفید انار ، شته، کرم سفید ریشه انار و ... میتوانید از پهپاد های سم پاش سیرنگ 

استفاده کنید.

برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر با کارشناس ما تماس حاصل فرمایید.09925482921

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


کاربر سیرنگ، تاریخ انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۸


درخت انار آفت سم پاشی پهپاد میوه پهپاد سیرنگ کشاورزی

این مطالب را هم بخوانید!

میانگین پایین تولید در واحد سط...

این مطلب توسط پروازیاران سیرنگ منتشر شده است

ادامه مطلب »

سموم کشاورزی (قسمت چهارم)

معرفی سموم آفتکش در محصولات مختلف کشاورزی

ادامه مطلب »

اعطاء تسهیلات به کشاورزان با ش...

این مطلب توسط پروازیاران سیرنگ منتشر شده است

ادامه مطلب »

در سراسر ایران با کاربران حرفه‌ای

عملیات کارشناسان سیرنگ

استان مازندران
استان گلستان
استان آذربایجان

+98 21 4417 9162

مدیر فروش داخلی 107

+98 21 4417 9168

کارشناس فروش 1 - داخلی 101

+98 21 4417 9112

کارشناس فروش 2 - داخلی 102

+98 21 4417 9218

کارشناس فروش 3 - داخلی 103

+98 21 4417 9234

مدیر ترویج - داخلی 108

+98 21 4417 9228

خدمات پس از فروش - داخلی 116